Ghete fotbal barbati JOMA Aguila Gol 821 Black Tu

199.00 lei

Ghete fotbal barbati JOMA Aguila Gol 821 Black Tu

Marimi disponibile: 41
Termen de livrare: 2 zile lucratoare

- Aguila Gols sunt cele mai clasice ghete de fotbal ale lui Joma. Cu materialele de ultima ora sunt în continuare favoritele fotbalistului. Fotbal în stil clasic folosind tehnologia de maine.

- Partea superioara este confectionata din piele respirabila, caracterizata prin faptul ca nu absoarbe apa, pastrandu-si astfel usurinta initiala: tehnologia WATER RESISTANT.

De asemenea, include sistemul de 360 ° care îmbunatateste articulatia dintre talpa si partea superioara, favorizand distributia naturala a greutatii la lovirea piciorului si tehnologia M COUNTER: un contrafort la calcai care ofera o protectie mai buna si un confort mai mare datorita formei sale ergonomice.

- Brant EVA preformat care se ajusteaza la forma piciorului, ajutand la amortizarea în faza de tranzitie. Talpa intermediara din PVC semirigida pentru a pastra ferm structura stifturilor talpii pe toata durata de viata utila a pantofului.
Tehnologie:

Rezistent la apa:
- Finisaj hidrofug aplicat peste partea superioara a portbagajului pentru a preveni patrunderea apei si pentru a pastra usurinta.

360º:
- Sistem de fabricatie pentru montare pe talpa si sus, care asigura distributia naturala a greutatii la lovirea piciorului.

Contor M:
- Contrafort ajustat 100% la ultimul Joma. Designul sau difera de cel al contrafortului clasic, deoarece în zona pintenului elibereaza spatiu pentru a preveni frecare.

Stoc epuizat
Anunțuri din aceeși rubrică Adidasi