Pantofi sport JOMA Benidorm Half Marathon

299.00 lei

Pantofi sport JOMA Benidorm Half Marathon

Marimi disponibile: 43
Termen de livrare: 1 - 2 zile lucratoare

Adidași de alergare personalizate pentru JOMA Benidorm Half Marathon destinate antrenamentelor neutre și alergării .

Au o croială fabricată dintr-o singură piesă transpirabilă care evită zgâriera și aportă un confort mai mare și o mai mare flexibilitate în zona de călcâi, unde se face flexiunea.

În plus, are perforații desenate pentru ca piciorul să respire cu fiecare pas și întăritor de TPU injectat în zonele unde este mai mare nevoie , ca lateralele și călcâiul, la care contribuie o mai mare lejeritate și comoditate.Limba este cusută pentru a se menține firmă pe toată durata cursei.

Acest model este destinat pentru alergători de grutate de 80 kg, deoarece are o talpă intermediară super lejeră de Rebound, un material care îșă recupereză forma fără a se deforma și aportă amortizare,durabilitate și mare lejeritate, care se adaptează la toate ritmurile cursei, deoarece absoarbe impacturile în timp ce pășeste.

Talpa este de cauciuc foarte subțire și înaltă calitate și are o abreziune scăzută, ceea ce oferă o durabilitate mai mare.În plus, are crampoane pentru a spori lejeritatea.
De semenea are sistem Estabilis, o piesă de injecție care pleacă de la vîrful piciorului până la metatarsian și ce stabilește o tranziție a pasului.

Cod produs: R.VIPES-BEN

Anunț adăugat de:
SportTop
0721042030
ID Produs : 447
Comandă Pantofi sport JOMA Benidorm Half Marathon la numărul de telefon 0721042030 sau trimite comanda prin intermediul formularului de mai jos.
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Mărimi disponibile: 43


Cod Securitate


Anunțuri din aceeși rubrică Adidasi
Pantofi sport KAPPA Logo Malan
Barbati Kappa

Mărimi: 41, 42, 43, 44, 45

249.00 lei

Desigual Pegaso Logomania
Femei

Mărimi: 38,39

299.00 lei

JORDAN ULTRA FLY 3 LOW
Barbati Nike

Mărimi: 42

399.00 lei

NEW BALANCE WR996JV
Femei New Balance

Mărimi: 36, 37½,

329.00 lei